Lichtmeditatie:

Vrijdag 4 januari a.s.  van 19.30 – 21.00 uur 

iedereen uit die met elkaar in licht en verbondenheid een meditatie en fijn samenzijn willen beleven . De meditatie zelf duurt ongeveer 50 minuten. Dat klinkt misschien lang als je weinig tot geen ervaring hebt met mediteren, maar het eerste half uur is een geleide meditatie en daarna kun je dat wat je hebt ontvangen laten indalen in jezelf en in stilte te zitten. Laat maar komen wat zich aandient, misschien is het niet heel stil in je hoofd, maar dat geeft niet, alles is goed.
 
De intentie is om vanuit jezelf een positief gevoel naar boven en buiten te brengen. Het hart wordt geopend en verbinding kan worden ervaren. 
 
We beginnen de avond met een korte uitleg over mediteren. Om in de stemming te komen zingen we een mantra van verbondenheid, je kunt meezingen of alleen luisteren als je je daar prettiger bij voelt. De mantra zet het hart al open om de meditatie te ontvangen, daarna starten we met de oefening die je zittend op een kussen op een mat of op een stoel kan doen. Je maakt het je zo comfortabel mogelijk. Na de meditatie is er tijdens het theedrinken gelegenheid om iets te vertellen over je ervaring en tot het stellen van vragen.
 
Deze avond is voor iedereen, met of zonder ervaring in mediteren. Kom met wie je wilt, iedereen is welkom! Kosten: je maakt ons blij met een donatie in onze donatiebus. 😀
 
Wil je komen?  
Het is handig om te weten hoeveel mensen we ongeveer gaan ontvangen, dus stuur een mail of een WhatsApp met hoeveel personen je wilt komen en of je een stoel wilt reserveren. Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 4 januari 19.00 uur. Trek comfortabele kleding aan en neem warme sokken en een vest of omslagdoek mee.
 
Aanmelding: info@deyogapoort.nl/06-10808030.